Tietoisuuden tiellä 2. – viikonloppuretriitti 1.2-2.2.2019

Kaipaatko omaa tilaa, pysähtymistä itsesi ja elämäsi äärelle, sekä hiljentyä kokemaan sisäistä rauhaa syvemmin mielessäsi ja kehossasi? Toivotko olemista lempeässä läsnäolossa ja kokea luontaista yhteyttä, ja että oppisit itse myötätuntoisemmin havainnoimaan ja käsittelemään elämääsi ja ihmissuhteitasi? Tai ehkä janoat lempeämpää keskittymiskykyä ja sallivampaa harkintataitoa viisaiden päätösten tekemiseksi.

Tietoisuuden tiellä -retriiteissä saat kokea tämän kaiken, sekä saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit jatkaa tietoista matkaamista sisäiseen itseesi ja luontaiseen tietämiseen. Tutkitusti tämä ihmiselle luontainen mindsight -tila avaa ihmiselle kokonaan uudenlaisen ja viisaasti tunneälyä hyödyntävän ajattelutavan, mikä luo kokonaisvaltaista hyvinvointia ja menestystä niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin.

Lue lisää retriiteistä blogistani.

Kurssinkokonaishinta on 300,00 euroa, josta varausmaksu 150,00 euroa (sis. ALV24%) / osallistuja. Ilmoittaudu kurssille maksamalla varausmaksun nettikaupan kautta.  Paikkoja on jäljellä niin kauan, kuin niitä voi nettikaupasta lunastaa.

Ilmoittaudu tästä

Saat loppuosan maksutiedot sekä infokirjeen mailitse 8 vkoa ennen kurssin alkua, jolloin kurssin loppuosa (150,00 euroa) erääntyy maksettavaksi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin peruutat osallistumisesi viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua, varausmaksu (150,00 euroa) pidätetään, ja loppukurssimaksu palautetaan asiakkaalle. Tämän jälkeen tehdyistä kurssiperuutuksista pidätetään koko kurssin hinta, eikä peruutus- tai siirtomahdollisuutta enää ole. Voit kuitenkin veloituksetta vaihtaa itse aina toisen osallistujan tilallesi.

Muuta huomioitavaa

Huolehdithan sellaisen matkavakuutuksen hankkimisesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen, mikä kurssille osallistumisen. Majoitusvarauksen suosittelemme myös tekemään heti varauksen tehtyäsi.

Lisätiedot: anne.savilahti (at) awitas.fi


Ota yhteyttä

Awitas käsittelee luottamuksellisesti henkilötietojasi Awitaksen tietosuojaselosteen mukaisesti.