Anne Savilahti

+358 40 590 7060 / anne.savilahti (at) awitas.fi

Työni kuva on hyvinkin moniulotteinen, sen tavoite on kuitenkin tuottamistani palvelumuodoista riippumatta sama. Niin vastaanottotyössäni psykoterapeuttina, työyhteisöjen kehittäjänä ja -valmentajana tai bloggaajana koen tärkeimmäksi auttaa ihmisiä, ja olla kehittämässä laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä ihmismielen, ihmissuhteiden ja modernien työtaitojen moninaisuudesta yhteiskunnassa.

Koulutus ja työkokemus

Olen koulutukseltani ratkaisukeskeinen psykoterapeuttien kouluttaja ja työnohjaaja (VET, KELA, Valvira) sekä kansainvälisesti koulutettu psykoterapian maisteri (MSc, Master of Sciance Solution focused therapy, Bristol UWE, Englanti ), jossa erikoistuin ratkaisukeskeiseen traumaterapiaan. Työyhteisötaitojen kehittämistä ja valmennustyötä varten olen lisäksi kouluttautunut kognitiiviseksi työnohjaajaksi ja prosessikonsultiksi Turun Yliopistosta, sekä sertifioitunut Reteaming-, ja NLP -työyhteisöjen ja vuorovaikutustaitojen valmentajaksi. Olen kouluttautunut myös yrittäjien mentoriksi (pitkät yrittäjä ja -esimieskoulutukset, tuotekehitystyön ammattilaiseksi, mindfulness- ja mindskills -ohjaajaksi, työ-ja psykofyysiseksi-fysioterapeutiksi, sekä joogameditaatio-ohjaajaksi.

Ammattitaitoni takeena ovat vuosien ja monipuolinen kokemus niin työelämän ja työkyvyn tutkimushankkeista ja kuntoutustoiminnasta, kuin ihmisen mielen moninaisuutta tutkivista kehityshankkeista, sekä terapia-, koulutus- valmennus-, ja työnohjaustyöstä yksilö- ja ryhmätasolla.

Luottamustehtävät

Luottamustehtävät ovat olleet luonnollinen osa työtäni.  Yrittäjänä olen saanut olla vaikuttamassa ja kehittämässä yrittäjyyttä Suomessa toimiessani sekä Varsinais-Suomen Nuorten yrittäjien hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä, että Turun naisyrittäjien aktiivitoimikunnan jäsenenä ja mentorina. Tällä hetkellä olen Helsingin naisyrittäjien jäsen, sekä toimin pienten ja keskisuurten naisyrittäjien mentorina.

Työfysioterapeuttina olen saanut olla vaikuttamassa ja kehittämässä Suomessa lakisääteistä TYKY- toimintaa toimiessani Varsinais-Suomen työfysioterapeuttien hallituksen sihteerinä, sekä fysioterapeuttien koulutustoimikunnan puheenjohtajana ja Suomen liikuntaseurat ry:ssä terveysliikuntapalveluiden suunnittelijana ja vastuukouluttajana.

Olen välittänyt kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin sanomaa Suomessa vastatessani hyvinvointipalstasta ja -projekteista valtakunnallisissa lehdissä, kuten Viva- ja Kodin Kuvalehdissä, sekä EU-hyvinvointihankkeissa.

Tarkemmat tiedot koulutuksestani, työkokemuksestani ja julkaisuistani löydät tarkemmasta CV:stäni ja LinkedIn profiilistani.