Loppusyksyn 2018 aikana ilmestyy erityisherkkyysblogisarjani

Lämpimästi tervetuloa blogisivulleni, joka tulee tarjoamaan lukijoilleni ajankohtaisia niin tutkimustuloksia kuin tietoa ja vinkkejä mielen ihmeellisestä maailmasta, kokonaisvaltaisesta työhyvinvoinnista sekä moderneista työelämäpalveluista.


TRPP® eli luontaisen kasvun ja itsensä johtamisen valmennusprosessi esimies- ja uravalmennuksen tukena

Awitaksen uusimpana innovatiivisena valmennusmenetelmänä on TRPP® eli luontaisen kasvun ja itsensä johtamisen ratkaisukeskeinen valmennusprosessi, joka on kehitetty ja hyväksi todettu Awitaksen kansallisen ja kansainvälisen tutkimustyön tuloksena.


Tietoisuuden tiellä 1. – viikonloppukurssi 13.-14.1.2019

Kaipaatko omaa tilaa, pysähtymistä itsesi äärelle ja kokemaan luontaista rauhan tilaan laskeutumista? Tai ehkä janoat itsellesi lempeämpää keskittymiskykyä, sekä havainnointi- ja harkintataitoa viisaiden ja inhimillisten päätösten tekemiseksi elämässäsi.


Tietoisuuden tiellä 2. – viikonloppuretriitti 1.2-2.2.2019

Kaipaatko omaa tilaa, pysähtymistä itsesi ja elämäsi äärelle, sekä hiljentyä kokemaan sisäistä rauhaa syvemmin mielessäsi ja kehossasi? Toivotko olemista lempeässä läsnäolossa ja kokea luontaista yhteyttä, ja että oppisit itse myötätuntoisemmin havainnoimaan ja käsittelemään elämääsi ja ihmissuhteitasi?


Maksuton ja maksulliset mp3 meditaatioharjoitukset

Asiakkaideni pyynnöstä nyt saatavilla maksuton MP3 Mindfulness -harjoitus (alkajalle, sisältää kehorentoutuksen + Stop & Breathing hengitysharjoituksen, kesto 15 min.) levollisemman ja keskittyneemmän mielen harjoittamiseksi.


Ota yhteyttä

Awitas käsittelee luottamuksellisesti henkilötietojasi Awitaksen tietosuojaselosteen mukaisesti.