Referenssit

Awitas/Anne Savilahti on suunnitellut ja toteuttanut räätälöityjä kokonaisvaltaisia työhyvinvointiprojekteja, organisaatiohankkeita, sekä ratkaisukeskeisiä työnohjauksia, työyhteisövalmennuksia ja -koulutuksia, mm. seuraaville yrityksille ja yhteisöille:

EFG (European Furniture Group Ab), kehityskeskustelut, henkilöstön osaamisen johtamisen strateginen työkalu/kehitysfoorumi.
Otava Media/ Viva – lehti
Helsinki Media/ Kodin Kuvalehti
Raisio Yhtymä Oyj
Orion Yhtymä Oyj/NOIRO
Sonera Oyj
Flow Drinks Oy
Weleda Oy
Suomen Migreeniyhdistys
Svoli Ry ja sen aluetoimistot
Saga Yhtiöt
Ruissalon Kylpylä
Turun Yrittäjänaiset
Turun Ammattikorkeakoulu
Turun Sanomat
Puutarhakadun Hammaspiste Oy
Lasiluoto Oy
Korhonen Oy
Varho Oy
Nylon Tuote Oy
KTV/sosiaalitoimi, päivähoito- ja hoitoalan henkilökunta
Turun kaupungin kunnallistekninen osasto
Hovirinnan koulu/opettajat
TEHY, Turun aluetoimisto
MTK Varsinais- Suomi
Turun yliopistollinen keskussairaala
Loimaan aluesairaala

Awitas/Anne Savilahti on toiminut vuodesta 2003- kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin asiantunijana useissa valtakunnallisissa projekteissa, messuilla ja alan tapahtumissa kehittäen, toteuttaen ja kouluttaen uusia hyvinvoinnin palvelukonsepteja yhteistyössä mm. Otava Media: Elämänilo, Anna, VIVA ja Kotilääkäri julkaisujen, Helsinki Median/Kodin Kuvalehden, EXEL OYJ:n, Suomen Työfysio- ja Fysioterapeuttiliittojen, SvoLi Ry:n (KuntoTrimmi, Rapakunto remonttiin -kuntoliikuntatuotteet) ja WELEDAN kanssa.

Otava Media/VIVA – lehden kanssa Työkunnon metsästys -yhteistyöprojekti 2006: Awitas/Anne Savilahti suunnitteli ja toteutti työhyvinvointi/lifestyle coaching- /oma valmentajaprojektin, jossa kansainvälisten yritysten esimiehet, VIVA:n päätoimittaja ja toimittaja tekivät elämäntapakuntoremontin. Työkunnon kohotusprojektia seurattiin vuoden 2006 ajan Viva – lehden kuntopalstalla, josta Anne Savilahti vastasi kuntotoimittajana. Levikki oli tuolloin 55 000 lukijaa Suomessa.

ESR- Hanke/MTK- Varsinais-Suomi /Tarmonpesä – Hanke 1999 – 2003: Awitas toimi työhyvinvoinnin asiantuntijana ja toteuttajana koulutustilaisuuksissa, messuilla sekä työkykyprojekteissa. Hankkeen tavoitteena oli mm. kehittää ja parantaa varsinaissuomalaisten maatalousyrittäjien työkykyä ja työolosuhteita

ESR – Hanke 1998-1999: Elämykset markoiksi koulutus, jossa Awitas suunnitteli ja toteutti yhteistyössä Turun Ammattikorkeakoulun/täydennyskoulutuksen/Kaupan ja palvelun yksikön ja elämysmatkailuyrityksen kanssa verkostointi – ja markkinointikoulutusta. Kohderyhminä olivat Varsinais-Suomen maatalous- ja elämysmatkailuyritykset.