Nuorten ratkaisukeskeinen terapia ja uravalmennukset

Onko motivaatio kadoksissa tai kaipaatko uutta suuntaa elämääsi? Haluatko kokeilla omia rajojasi ja ylittää omia pelkojasi?

Ratkaisukeskeisessä terapiassa ja TRPP® -uravalmennusohjelmassa opit itse löytämään ratkaisuja ongelmiisi, kehittymään ja löytämään uutta suuntaa elämällesi. Valmennuksessa autan sinua prosessoimaan ja itse nostamaan esiin luontaisia vahvuuksiasi ja tuntemaan itseäsi uudella tavalla. Autan sinua löytämään uutta innostusta – endorfiineja, rohkeutta, itsevarmuutta sekä kykyä tutustua uusiin ihmisiin ja ylittää pelkojasi ihmisten läheisyydestä.

Ratkaisukeskeinen työskentely avaa siten uusia tapoja nähdä ja kehittää omia ajatus- ja toimintatapoja sekä luontaista itsensä johtamisen taitoa. Se parantaa ongelmanratkaisukykyäsi ja lisää itsetuntemustasi käsiteltävien asioiden suhteen. Saat konkreettisia työkaluja, joilla uskallat alkaa unelmoida ja luoda uusia tavoitteita niin omassa elämässäsi, ihmissuhteissasi kuin opiskelu- tai työelämän saralla. Näiden työkalujen avulla opit tekemään itsellesi sopivia inhimillisiä ja luontaisia ratkaisuja ongelmatilanteissa.

Terapian ja valmennuksen sisällöstä

Ratkaisukeskeisessä suuntauksessa korostetaan ja kunnioitetaan asiakkaan ehdotonta auktoriteettia oman elämänsä asiantuntijana. Terapiassa keskustellaan ja prosessoidaan sinulle sillä hetkellä merkityksellisistä teemoista, joihin olet tullut hakemaan apua ja tukea. Etsimme yhdessä sinulle sopivia uusia ja avaavia näkökulmia, teemme ajatteluasi laajentavia ja jäsentäviä muistiinpanoja (toiminnalliset ja TRPP® -valmennustyömenetelmät apuna) ja halutessasi mindskills-harjoituksia. Annan sinulle tilanteen mukaan kotitehtäviä, joiden avulla sinulla on mahdollisuus syventää työskentelyäsi ja reflektoida omaa ajatteluasi ja toimintaasi arjessa.

Teemme terapian alussa yhdessä lähtötilanne -kartoituksen löytääksemme yhteisen suunnan ja tavoitteet valmennus- tilanteeseen. Näin pystymme jatkossa seuramaan edistysaskeleitasi, mikä motivoi sinua jatkamaan itsesi luontaista kehittämistä. Arvioinnissa käytän hyväksi todistettuja ratkaisukeskeisiä arviointimittareita, sekä kansainvälisesti sertifioitua Building Exillence -oppimisen ja työtyylitestiä.

Suosittelen tutustumista maksuttomasti ladattavaan MP3 Mindfulness -hengitysharjoitukseen. Päivittäin tehtynä tämä harjoitus tutkitusti lisää levollista oloa, keskittymiskykyä sekä pidemmällä aikavälillä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa. Mindskills -harjoitteeni (15 minuuttia) löydät täältä.

Täältä voit lukea viimeisimmät blogikirjoitukseni aiheesta >> tai siirtyä verkkokauppaan ostoksille.

Varaa aika tästä

Takaisin Yksityishenkilöille -sivulle