Ratkaisukeskeinen työnohjaus ja -uravalmennus

Ratkaisukeskeisen yksilötyönohjauksen ja uravalmennuksen keskiössä on aina asiakas, eli sinun inhimilliset tarpeesi, ongelmasi, tavoitteesi ja voimavarasi, joista haluat keskustella. Asettamasi tavoitteet toimivat siten alkavan työnohjauksen johtotähtenä, kun prosessoimme, ideoimme ja kehitämme yhdessä ammatillista identiteettiäsi ja osaamistasi. Autan sinua kehittämään luontaista itsen johtamisen taitoasi, moderneja työelämätaitoja, sekä työssä tarvittavia voimavarojasi.

Teemme lähtötilannekartoituksen löytääksemme yhteisen suunnan ja tavoitteet ohjaustilanteeseen. Näin pystymme jatkossa seuramaan edistysaskeleitasi, mikä motivoi sinua jatkamaan itsesi kehittämistä. Arvioinnissa käytän hyväksi todistettuja ratkaisukeskeisiä arviointimittareita sekä sopimuksesta Building Excellence -oppimisen ja työtyylitestiä.

Työnohjaukseen tai valmennukseen voidaan lisätä halutessasi luovia ja toiminnallisia työmenetelmiä, ja mindskills-harjoitteita edistämään ohjaus- tai valmennusprosessia.

Ratkaisukeskeisen työnohjauksen hyödyt

Ratkaisukeskeinen työnohjaus avaakin parhaimmillaan aivan uusia tapoja nähdä ja kehittää omia ajatus- ja toimintatapoja, sekä luontaisia itsensä johtamisen- ja työelämätaitoja. Opit näkemään, erottelemaan ja havainnoimaan omaa elämääsi tai/ja työtilanteessa tapahtuneita muutoksia, onnistumisia, edistysaskeleita ja myönteisempää asennetta tulevaisuutta kohtaan. Löydät itsellesi sopivat ratkaisut, sekä opit hyödyntämään uusia työelämätaitojasi menestyksekkäästi työssäsi.

Suosittelen tutustumista maksuttomasti ladattavaan MP3 Mindfulness -hengitysharjoitukseen. Päivittäin tehtynä tämä harjoitus tutkitusti lisää levollista oloa, keskittymiskykyä sekä pidemmällä aikavälillä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa. Mindskills -harjoitteeni (15 minuuttia) löydät täältä.

Täältä voit lukea viimeisimmät blogikirjoitukseni aiheesta >> tai siirtyä verkkokauppaan ostoksille.

Varaa aika tästä

Takaisin Yksityishenkilöille -sivulle