Tietoisuuden tiellä -viikonloppukurssit & retriitit

Kaipaatko omaa tilaa, pysähtymistä itsesi ja elämäsi äärelle? Ehkäpä oppimaan ja kokemaan luontaista levollisuuden tilaan laskeutumista ja olemaan tässä tilassa palautuaksesi arjen jännitteistä. Ehkä toivot itsellesi lempeämpää ja itsemyötätuntoisempaa havainnointi- ja harkintakykyä, jolla kohtaat uudella ja luontaisella tavalla itsesi ja vahvuutesi viisaiden ja inhimillisten päätösten tekemiseksi elämässäsi ja ihmissuhteissasi.

Tietoisuuden tiellä 1. ja 2. -viikonloppuretriiteissä saat konkreettisia työkaluja ja infoa, joilla harjoittelet ja opit itse matkaamaan tähän sisäiseen lempeään läsnäolon tilaan ja hiljalleen löytämään pysyvämpää yhteyttä luontaiseen itseesi, arvoihisi ja vahvuuksiisi. sinulla on mahdollisuus säännöllisen harjoittelun avulla oppia käyttämään näitä ns. luontaisia vahvuuksiasi aitona voimavarana ja luovana työresurssina niin omassa elämässäsi, ihmissuhteissasi kuin työelämässäsi. Täältä voit lukea viimeisimmät blogikirjoitukseni aiheesta.

Suosittelen tutustumista maksuttomasti ladattavaan MP3 Mindfulness -hengitys-kehorentousharjoitukseen. Päivittäin tehtynä tämä harjoitus tutkitusti lisää levollista oloa, keskittymiskykyä sekä pidemmällä aikavälillä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa. Mindskills -harjoitteeni (15 minuuttia) löydät täältä.

HINTA: varausmaksu 150,00 euroa (sis. ALV24%) osallistuja, (kurssin kokonaishinta 300,00 euroa) Ilmoittaudu retriittiin maksamalla varausmaksun nettikaupan kautta.

Tutustu retriitteihin

Takaisin Yksityishenkilöille -sivulle