Kokonaisvaltaista työhyvinvointia retriittipäivästä

Retriittipäivä tarjoaa yrityksen henkilöstölle mahdollisuuden vapautua työjännitteistä ja arjen paineistuksista, sekä saada levollisempaa ja keskittyneempää oloa työn vastapainoksi.

Hyvinvointipäiväretriitissä henkilöstö saa myös konkreettisia työkaluja, joilla voi jatkaa omaa harjoittelua ja matkaamista sisäiseen läsnäolon ja -rauhan tilaan.  Tutkitusti tämä ihmiselle luontainen olotila mahdollistaa itsemyötätuntoisen tavan havainnoida itseä ja toisia ihmisiä vuorovaikutus- ja työtilanteissa. Tämä tunnetaitoja ja sosiaalista älyä hyödyntävä taito on täysin integroitavissa luovaksi ja innovatiiviseksi työtaidoksi, jolla voittoisasti ja viisaasti ihminen kehittää niin henkilökohtaista työhyvinvointiaan, ihmissuhteitaan kuin työelämätaitojaan.

Tutkitusti päivittäin tehty 20-30 minuutin pituinen Mindfulness- tai Mindskills -harjoitus lisää kolmen kuukauden jälkeen ihmisen keskittymiskykyä ja levollista oloa kaikissa elämän tilanteissa. Pidemmällä aikavälillä harjoitukset parantavat terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä suhdetta itseen ja toisiin ihmisiin. Tätä uutta suhdetasoa voi hyödyntää yhteistyötaitojen kehittämisessä, esim. työtiimeissä.

Lue aiheesta lisää blogistani.

Suosittelen tutustumista myös maksuttomasti ladattavaan MP3 Mindfulness -hengitys-kehorentousharjoitukseen.  Päivittäin tehtynä tämä harjoitus tutkitusti lisää levollista oloa, keskittymiskykyä sekä pidemmällä aikavälillä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa.

Esimerkiksi räätälöidyn retriittipäivän ohjelman (6 tuntia) kokonaishinta on 95,00 euroa +ALV 24%/ osallistuja, kun ryhmässä minimissään 15 ihmistä.

Kysy räätälöity tarjous

Takaisin Yrityksille & yhteisöille