Ratkaisukeskeinen työnohjaus ja coaching

Ratkaisukeskeinen ajattelu- ja työtapa on maanläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia työelämän haasteita ja pulmatilanteita. Asiakas on aina oman työnsä asiantuntija, joka määrittää tavoitteet ohjaukselle. Ratkaisukeskeinen työnohjaus avaa siten niin johtajille, esimiehille ja työntekijöille kuin yrityksen työryhmille uusia mahdollisuuksia nähdä ja kehittää omia ajatus- ja toimintatapoja, työroolia, ammatillista osaamista ja työhyvinvointia strategian ja tavoitteiden linjassa.

Työnohjauksessa käytetään asiakaslähtöisesti myös TRPP® – eli luontaista kasvua tukevaa ja itsensä johtamisen taitoa kehittävää valmennusprosessia, jolla nostetaan yhdessä asiakkaan kanssa esiin hänen luontaiset kyvykkyytensä ja ydinosaamisensa voimavaroiksi ja luovaksi työelämätaidoiksi, joilla asetetut tavoitteet tai työtulokset mahdollistuvat. Palkintona on niin kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen kuin työhönsä sitoutunut henkilöstö, joiden motiivina on saada aikaan parempi kasvu ja tulos.

Alla löytyy esimerkkejä toteutuneista ratkaisukeskeisistä työnohjausten ja valmennusten sisällöistä sekä ryhmä- tai esimiesvalmennuksista (coaching). Räätälöin tarpeisiinne innostavan ja motivoivan valmennuspäivän, joka lisää yhteishenkeä ja parantaa vuorovaikutusta sekä työilmapiiriä. Kysy tarjousta täältä tai varaa aikasi täältä.

  • TRPP® – luontaisen itsensä johtamisen valmennusprosessi esimiestyön ja työtiimien tukena. Valmennus on kehitetty Awitaksen kansallisen kenttätutkimusten ja kansainvälisen tutkimustyön tuloksena, johon yhdistetään esimiehen ja johtajan tai työtiimien itsetuntemusta kehittävät kognitiiviset toiminnalliset ja mindskilss -harjoitukset edistämään valmennus- tai työnohjausprosessia.
  • Let´s do the Tango – dialoginen ja ratkaisukeskeinen johtamisen ja esimiestyön valmennusprosessi, jolla puhalletaan hyvä henki työtiimeihin ja toimintayksiköihin. Palvelupaketista voi räätälöidä erilaisia kokonaisuuksia esimiehen ja johtajan työkalupakkiin tai kehittää hyviä työyhteisötaitoja. Kysy aiheesta myös räätälöityjä workshopeja työhyvinvointipäiviin.
  • Dialogiaa esimiestyöhön tai työryhmiin -rakentavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot esimiestyön ja työtiimien yhteistyön tukena (hyvät työelämätaidot)
  • Ratkaisukeskeinen puheeksi ottamisen taito hyvinä esimiestyö- ja työntekijätaitoina.
  • Muutosviestintä ja kriittisen tilanteiden sovitteleva puheeksi ottamisen taito johtajan ja esimiestyön tukena
  • Arvojohtaminen modernina johtaja- ja esimiestaitona – muutoksen hallittu ja tulevaisuusorientoitunut johtamisenmalli, jolla työtiimien jäsenet innovatiivisesti johdetaan muutoksen läpi ja motivoidaan voittoisiin työtuloksiin
  • Ratkaisukeskeinen Reteaming -valmennusohjelma, jolla rakennettaan hyvää tiimihenkeä ja -yhteistyötä työtiimeissä, esim. muutostilanteissa
  • Tunnetaitoa ja sosiaalista älyä hyödyntävä arvojohtaminen esimiestyössä ihmisten ja toiminnan johtamisen tukena
  • Johtajan ja esimiehen luontainen johtajuus- ja itsemyötätuntotaito työhyvinvoinnin tukena

Johtajan ja esimiehen työnohjaus alkaen 290,00 euroa/ 90 minuuttia.
Terapeuttinen työnohjaus 96,00 euroa/ 60 minuuttia (sisällytetty KELA psykoterapiaan).
Työntekijän työnohjaus alkaen 120,00-145,00 euroa/ 60 minuuttia.
Ryhmätyönohjaukset alkaen 290,00 euroa/ 90 minuuttia (maks. 10 osallistujaa).
Räätälöidyt ryhmävalmennukset alkaen 240,00 euroa/ 60 minuuttia (maks.10 osallistujaa).
Työyhteisöjen sovittelut alkaen 200,00 euroa/ 60 minuuttia (maks. 10 osallistujaa).
Videotyönohjaus alkaen 96,00 euroa/60 minuuttia.

Hinnoitteluun vaikuttaa ohjauksen vaativuusaste ja kesto. Muihin kuin terapiaan koskevien työnohjausten hintoihin lisätään ALV 24%. Jos työnohjaus järjestetään asiakkaan tiloissa, lisätään hintaan matkakulut verottajan ohjeistuksen mukaan. AWITAS on STORY:n jäsen.

Kysy räätälöity tarjous

Takaisin Yrityksille & yhteisöille