Tietoisuuden tiellä 1. – viikonloppukurssi 13.-14.1.2019

Kaipaatko omaa tilaa, pysähtymistä itsesi äärelle ja kokemaan luontaista rauhan tilaan laskeutumista? Tai ehkä janoat itsellesi lempeämpää keskittymiskykyä, sekä havainnointi- ja harkintataitoa viisaiden ja inhimillisten päätösten tekemiseksi elämässäsi. Tutkitusti tämä uusi mindsight -ajattelu kannustaa sinua rohkeasti rikkomaan tuttuja ja toimimattomia ajattelu- tai toimintatapojasi, jotka voivat olla esteitä edetä omassa elämässä eteenpäin.

Viikonloppukurssilla sinulla on mahdollisuus kokea edellä mainittu sekä saada konkreettisia työkaluja ja infoa, joilla jatkat ja opit itse matkamaan sisäiseen läsnäolon ja -rauhan tilaasi. Siten opit hiljalleen löytämään pysyvän yhteyden luontaiseen ja levolliseen itseesi, itsemyötätuntoosi, arvoihisi ja kykyihisi, joita käytät aitona resurssinasi ja voimavaranasi niin elämässäsi kuin ihmissuhteitasi rakentaessasi.

Lue retriiteistä lisää blogistani.

Kurssin kokonaishinta on 300,00 euroa, josta varausmaksu 150,00 euroa (sis. ALV24%) / osallistuja. Ilmoittaudu kurssille maksamalla varausmaksun nettikaupan kautta.

Ilmoittaudu tästä

Paikkoja on jäljellä niin kauan, kuin niitä voi nettikaupasta lunastaa.

Saat loppuosan maksutiedot sekä infokirjeen sähköpostitse 8 vkoa ennen kurssin alkua, jolloin kurssin loppuosa (150,00 euroa) erääntyy maksettavaksi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin peruutat osallistumisesi viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua, varausmaksu (150,00 euroa) pidätetään, ja loppukurssimaksu palautetaan sinulle. Tämän jälkeen tehdyistä kurssiperuutuksista pidätetään koko kurssin hinta, eikä peruutus- tai siirtomahdollisuutta enää ole. Voit kuitenkin veloituksetta vaihtaa itse aina toisen osallistujan tilallesi.

Muuta huomioitavaa

Huolehdithan sellaisen matkavakuutuksen hankkimisesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen, mikä estää kurssille osallistumisen. Majoitusvarauksen suosittelemme myös tekemään heti varauksen tehtyäsi.

Lisätiedot: anne.savilahti (at) awitas.fi


Ota yhteyttä

    Awitas käsittelee luottamuksellisesti henkilötietojasi Awitaksen tietosuojaselosteen mukaisesti.