TRPP® eli luontaisen kasvun ja itsensä johtamisen valmennusprosessi esimies- ja uravalmennuksen tukena

Awitaksen moderni  TRPP® -valmennusmenetelmä eli luontaisen kasvun ja itsensä johtamisen ratkaisukeskeinen valmennusprosessi, joka on kehitetty ja hyväksi todettu Awitaksen kansallisen ja kansainvälisen tutkimustyön tuloksena. TRPP® – valmennusprosessissa korostetaan ja kunnioitetaan asiakkaan ehdotonta auktoriteettia oman työnsä asiantuntijana. Valmennusprosessissa yhdistetään asiakaslähtöisesti ratkaisukeskeisiä työtapoja, mindskills-harjoituksia ja kognitiivisia toiminnallisia työmenetelmiä edistämään asiakkaan valmennusprosessia.

TRPP® -valmennusprosessin keskiössä on asettamasi tavoitteet, joihin etsimme yhdessä sinulle sopivia uusia näkökulmia ja ratkaisuja sekä teemme ajatteluasi laajentavia ja jäsentäviä muistiinpanoja. Annan sinulle tilanteen mukaan kotitehtäviä, joiden avulla sinulla on mahdollisuus syventää työskentelyäsi ja reflektoida omaa ajatteluasi ja toimintaasi työssäsi. Tähän prosessiin on halutessasi yhdistettävissä mindfulness- ja mindskills -harjoituksia, joiden avulla voit kehittää lempeästi havainnoivaa läsnäolontilaasi, joka säännöllisesti harjoiteltuna lisää keskittymiskykyäsi ja levollisempaa oloa arjen paineistuksesta. Tutkitusti tämä ihmiselle luontainen olotila mahdollistaa itsemyötätuntoisen tavan havainnoida itseä ja toisia ihmisiä vuorovaikutus- ja työtilanteissa. Tämä tunnetaitoja ja sosiaalista älyä hyödyntävä taito on täysin integroitavissa luovaksi ja innovatiiviseksi työtaidoksi, jolla voittoisasti ja viisaasti kehität niin henkilökohtaista työhyvinvointiasi, ihmissuhteitasi kuin työelämätaitojasi.

Valmennuksessa opit uusia tapoja nähdä ja kehittää tietoisemmin omia ajatus- ja toimintatapojasi, tunne- ja sosiaalista älyä hyödyntävää sisäistä johtamisen taitoasi sekä ihmissuhteitasi niin omassa henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä. Tässä työskentelyprosessissa kehität myös ongelmanratkaisutaitojasi sekä lisäät itsetuntemusta käsiteltävien asioiden suhteen. Tällä tavoin nostamme esiin yhdessä luontaiset kyvykkyyteesi ja ydinosaamisesi voimavaroiksi ja luovaksi työelämätaidoiksi, joilla asettamasi osaamisen kehittämisen tavoitteet tai työtulokset mahdollistuvat.

Käytössäni ovat hyväksi todetut monipuoliset arviointimenetelmät, joiden avulla arvioimme yhdessä luotettavasti ja tulosorientoituneesti alkavan valmennuksen tavoitteet ja sisältötekijät. Valmennuskertojen sisällöt räätälöidään kehittymistarpeidesi ja tavoitteidesi perusteella. Lähtötilanne ja edistymisesi seuranta arvioidaan aina sertifioitujen työarviointimittareita käyttäen. Valmennuksessa voidaan hyödyntää asiakaslähtöisesti toiminnallisia työmenetelmiä edistämään palveluprosesseja.

Suosittelen tutustumista maksuttomasti ladattavaan MP3 Mindfulness -hengitysharjoitukseen.  Päivittäin tehtynä tämä harjoitus tutkitusti lisää levollista oloa, keskittymiskykyä sekä pidemmällä aikavälillä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa.

Voit tutustua myös Awitaksen asiantuntijablogiin, jossa on paljon ajankohtaista tutkimustietoa ja luotettavaa hyötytietoa helpottamaan arjen paineistettua elämää.

TRPP® -yksilövalmennusprosessin hinta alkaen 200,00 euroa/ 90 minuuttia.

Hinnoitteluun vaikuttaa valmennukseen vaativuusaste ja kesto. Hintoihin lisätään ALV 24%. Jos valmennus järjestetään asiakkaan tiloissa, lisätään hintaan matkakulut omalla autolla. AWITAS on STORY:n jäsen.

Kysy räätälöity tarjous täältä.

Siirry nettikauppaan

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutat 11 vuorokautta ennen valmennuksesi alkua, koko valmennusmaksusi palautetaan. Viimeistään 10 vrk ennen sen alkua, hintaan sisällytetty varausmaksu (150,00 euroa) pidätetään, ja loppuvalmennusmaksu palautetaan asiakkaalle. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätetään koko valmennuksen hinta, eikä peruutus- tai siirtomahdollisuutta enää ole. Voit kuitenkin veloituksetta vaihtaa itse aina toisen osallistujan tilallesi.

Muuta huomioitavaa

Huolehdithan sellaisen vakuutuksen hankkimisesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen, mikä estää valmennukseen osallistumisen.


Ota yhteyttä

    Awitas käsittelee luottamuksellisesti henkilötietojasi Awitaksen tietosuojaselosteen mukaisesti.